SALAMANDER

Företaget Salamander rankar de ledande leverantörerna och tillverkarna i Europa syntetiskt PVC-profiler för fönster och dörrar. Tack vare sin 100 års kompetens inom sektorn producerar den utmärkta kvalitetsprofiler, utmärkta för sin attraktiva design och kvalitet, vilket också är huvudelementen i filosofin för detta internationella företag.

Sedan mer än 100 år har Salamander utvecklat en högkvalitativ PVC-profil för fönster, dörrar och många andra applikationer, i nära samarbete med kundens krav.

Den föreslagna grundserien av profiler för vårt land är Streamline-serien och Bluevolution-serien, som vårt företag introducerar för produktion av högkvalitativa syntetiska ramar.

I våra state-of-the-art faciliteter producerar vi inte bara den vanliga typen av fönsterramar, men också syntetiska ramar av speciella konstruktioner, som cirkulära.

Våra 25 års kunskap om fönsterkarmarna och vårt samarbete med ledande leverantörer av området gör oss mycket konkurrenskraftiga både för kvalitet och kostnadseffektiv produkt som vi erbjuder dig.