PVC

Våra PVC-fönster och dörrar är ett utmärkt alternativ för den som söker prisvärda, miljövänliga och underhållsfria fönster. PVC står för polyvinylklorid. Det är en vanlig sorts PVC med oerhört många användningsområden. 

Anledningen till att PVC är ett fördelaktigt material är att det inte påverkas av fukt, rost eller röta. Tiden är som bekant skoningslös mot många andra material. PVC-fönster och dörrar från fabriken är behandlade för att hålla länge och på grund av materialets tålighet och höga kvalitet kan de upprätthålla sitt fina utseende under mycket lång tid. 

PVC är inte ett levande material till skillnad från till exempel trä, vilket innebär att PVC fönster och dörrar inte expanderar, krymper eller påverkas av vädret. Med modern teknik har PVC-produkter också extremt bra isolering, som ger minskad energiförbrukning. Utöver alla dessa otroliga egenskaper är PVC även återvinningsbart. Det kan lätt malas ner och göras till nya produkter, vilket gör det till ett bra miljöval. Därtill är de fantastiskt energisnåla.

GEALAN

Salamander

Streamline

Blue Evolution