Persienner/lamellgardiner

Samarbetet mellan RL Fönster AB med företaget OPTIMA skuggning, förser våra produkter för att röra den samtida arkitekt behov, dekoratör utrymme för att ha ramens produktkvalitet, med lämplig desing skuggning systemet i rymden planering och dekorering.

Vi levererar produkter och skuggning system kan anpassas till ditt område och våra produkter, till exempel:

 

• PANEL PANELSYSTEMEN är snygga och moderna. Designen med släta linjer och utmärkt materialkvalitet ger dig ett utmärkt skydd mot solen. De är den dekorativa lösningen för varje utrymme och finns i en mängd olika mönster och färger. De kan anpassas till tre typer av hantering: Ratchet, sladd och eldrift.
 
• PLISSÉ ger en distinkt dekorationsstil. De är unikt anpassade till rymden, samtidigt som de bidrar till att spara energi genom att reflektera solens ljus. De är gjorda av 25 mm eller 50 mm tyg. Deras tyger finns i en mängd olika färger och mönster. 
 
• HORISONTALA PERSIENNER är det klassiska valet. I många mönster och material. Trä eller nyanser av trä, läder och metall.
 
• VERTIKALA PERSIENNER är eleganta och tidlösa vertikala blindsystem, som ger optimal synlighet och utmärkt solskydd. De är tillgängliga med en ny mekanism i tre olika hummerryggar och moderna material, tyg, trä, bambu och pappersfibrer. 
 
• ROMAN är elegansen i ditt utrymme. De uppnår fantastiska resultat av visning och skuggning av ditt utrymme genom moderna designskuggningssystem. 
 
• ROLLER är ett ekonomiskt och populärt val för inredning och skuggning. Enkelt och modernt, de lägger till en speciell touch till ditt utrymme och bidrar väsentligt till energibesparing i kombination med ljudisoleringseffekterna av våra produkter. Finns i ett brett utbud av mönster och färger.