GEALAN’s S 8000 IQ

Ekonomin som vägledande princip

S 8000 IQ-profilsystemet visar GEALANs ständiga fokus på marknadens behov. Utvecklingsmålet för detta system med flänspackningar och ett monteringsdjup på 74 mm var att skapa en kostnadseffektiv profil med optimal användning av material för enklare och mer effektiv konstruktion av fönstertillverkare.

S 8000 IQ med sex kammare

Utmärkt isolering tack vare sex kammare i både ram och ark Enkel att rengöra, tack vare en generellt stor ramrabatt. Finns antingen i dubbel avfasning eller semiseparat design med runda glaspärlor

  • Ett installationsdjup på 74 mm garanterar utmärkt värme- och ljudisolering .
  • Stor huvudkammare för stora stålarmeringselement Effektiv användning av material i profilgeometri sparar resurser och hjälper därmed miljön .
  • Endast ett härdande stål som krävs för ramar, lådor och fotavtryck .
  • Val av förbättrad inomhusluftkonditionering och mer bekvämt boende med det patenterade GECCO-ventilationssystemet för kontrollerad växel mellan inomhus- och utomhusluften. acrylcolor mängd olika färger och dekorativa träpaneler

FÄRGNING I S 8000 IQ-systemet

Det färgade akrylskiktet är dubbelt så hårt som PVC-ytan på de vita fönstren. Det är mycket repfast och i stort sett motståndskraftigt mot väderpåverkan. Den halvmatta, släta och icke-porösa akrylfärgytan är okänslig för ansamlingar av damm och smuts. Det finns ingen spalling eller flisning och inget behov av mödosam ommålning. akrylfärgfönster kräver praktiskt taget inget underhåll och är extremt enkla att ta hand om.