GEALAN’s S 8000 IQ front door

Stora armeringselement i stål

För att uppnå de erforderliga statiska egenskaperna har GEALAN installerat den delade dörren på ytterdörren från S 8000 IQ-systemet för att möjliggöra att största möjliga armeringselement kan sättas in. Detta speciella distansaggregat i kombination med ett monteringsdjup på 74 mm möjliggör användning av stål med 30% högre styvhet vid böjning .

 

Armeringselementen är förmalda för snabbare montering. Tröskelstöd som redan testats på andra GEALAN-system ger också en låsanslutning mellan ytterdörrkarmen och gränsen för S 8000 IQ-profilen.

Brett utbud av tillbehör

 

Det finns också justerbara svetsade hörnuttag för att avsevärt öka vridstyvheten och vinkelstyrkan hos ytterdörrens vinge. Det stora utbudet av tillbehör gör det möjligt att tillverka alla vanliga ytterdörrvarianter.

Dörrprofilen kan utrustas med allt kommersiellt tillgängligt material och lås, såväl som de flesta fyllplåtar upp till 46 mm. Framdörrarna till S 8000 IQ-systemet kan tillverkas för att öppna inåt eller utåt.

Dörrprofilen finns i många akrylfärger och dekorativa träplattor.

FÄRGNING I S 8000 IQ-systemet

Det färgade akrylskiktet är dubbelt så hårt som PVC-ytan på de vita fönstren. Det är mycket repfast och i stort sett motståndskraftigt mot väderpåverkan. Den halvmatta, släta och icke-porösa akrylfärgytan är okänslig för ansamlingar av damm och smuts. Det finns ingen spalling eller flisning och inget behov av mödosam ommålning. akrylfärgfönster kräver praktiskt taget inget underhåll och är extremt enkla att ta hand om

S 8000 IQ med sex kammare

Utmärkt isolering tack vare sex kammare på både ram och ark. Lätt att rengöra

Ytterdörren och franska fönsterbrädan för enkel åtkomst

S 8000-dörren och den franska fönsterbrädan är idealiska för användning i rullstolsanpassade hem med en total höjd på bara 20 mm. Aluminiumtäckplattan gör gränsen extremt hållbar, medan flera tätningsnivåer och ett motsatt tätningsblock inbyggt i hörnet gör det extremt lufttätt.

  • Utmärkt värmeisolering – optimal isotermisk profil .
  • Material för franska fönster och dubbla dörrar är tydligt placerat på tröskeln .
  • Varje typ av installation är möjlig (montering mellan ramar eller botten) 
  • Kompatibel med alla system med djup installation 74 mm eller 83 mm.
  • Godt skydd mot regnet tack vare en speciellt utformad yttre täckplatta samt flera tätningsnivåer. Den bakre täckplattan täcker bromsmonteringsskruvarna